Tavsiye Psikolog

Çocuklar Tarafından Sevilen Kadınlar

3 dakika okuma süresi
Çocuklar Tarafından Sevilen Kadınlar

Çocuklar her zaman saf ve temiz duygularla insanlara yaklaşır. Duyguları ön yargısız olduğu için insanlarla olan ilişkileri yetişkinlerinkinden daha sevgi doludur. Çocukların sevdikleri insanlar genelde başkalarına zarar vermeyecek karakterde ve sağlıklı bir ruhsal yapıya sahip insanlardır. Çocukların hisleri daha güçlü olduğu için kendilerine sevgiyle yaklaşan insanları daha iyi hissederler. Özellikle kadınlardan bazıları çocuklar tarafından çok sevilir. Onları gördüğünde çocuklar adeta sevinçten havalara uçarlar.

Şefkat Duygusunu Hissettirmek

Bazı kadınlar içlerindeki yoğun annelik içgüdüsünü ve sevgisini hissettirdikleri için çocuklar tarafından çok sevilir. Çocuklar onlara dokundukları anda bir rahatlama hissederler ve mutlu olurlar. Yanlarında zaman geçirmeyi ve onlar tarafından ilgi görmeyi çok severler. Sarıldıklarında da yüzlerinde adeta güller açar.

Çocuklarla Çocuk Olabilmek

Bazı kadınlar da çocuk yanlarını kaybetmedikleri için onlarla iyi iletişim kurarlar. Çocuklarla oyun oynamak, sohbet etmek ve onların sevdikleri şeyleri birlikte yapmaktan zevk alırlar. Birlikte sohbet ederken çocukları çok iyi anlarlar, onlara yapmaya çalıştıkları şeyler konusunda cesaret verirler ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunurlar. Kısacası bu yapıdaki kadınlar çocukların dünyasını çok iyi anlarlar ve onların dilinden konuşmayı çok iyi bilirler. Çocuklar için sakıncalı olan davranışları ve tehlikeli durumları bile onların seviyelerine inerek anlatabilmeyi becerirler. Ayrıca çocukların her şeyi merak eden ve keşfetmeye çalışan yaratıcı dünyaları onlarda hayranlık uyandırır.

Onlarla zaman geçirirken hayal güçlerine dair detayları incelemeyi çok severler. Çocukların henüz bozulmamış olan ruhları onlara çok iyi gelir. Nasıl bu kadınlar çocuklara iyi gelirse aynı şekilde çocuklar da onlara iyi gelir. Birçok ön yargıyla ruhlarını sıkıştıran yetişkin insanlarla zaman geçirmektense çocukların temiz ruhlarıyla vakit geçirmeyi tercih ederler. Bazı yetişkinler tarafından bu davranışları yabanilik gibi algılansa da aslında ne kadar dürüst olduklarını gösteren doğru bir davranıştır. Çocuklar tarafından sevilen kadınlar genelde iyi birer anne adayıdır ve birçok erkek bu karakterde bir kadınla evlenmeyi ister. Bu yapıdaki kadınlar anneliği harika bir yolculuk olarak görürler. Kendi çocuklarının saf dünyalarını ve yaratıcı beyinlerinin her zerresini güzel bir şekilde işleyip onların ruhsal olarak çok iyi yetişmelerini sağlarlar.